U bevindt zich hier: Startpagina >> Bemiddeling in arbeid >> Arbeidsbemiddeling >> Voorwaarden

VOORWAARDEN 2010

 

COACHING EN TRAINING

 

Voor beide geldt dat afhankelijk van de lengte van de sessies, de frequentie en de hoeveelheid er andere prijzen kunnen afgesproken worden. Afspraken inzake kosten en aantal gesprekken worden steeds schriftelijk vastgelegd. Er worden geen aparte kosten gerekend voor de gebruikelijke voorbereiding en het nawerk en/of verslaggeving.

Voor particulieren varieert de prijs tussen € 50 en € 100 afhankelijk van de soort en de inhoud van de sessie en worden verzocht tot onmiddellijke betaling na het consult.

Voor Bedrijven of Btw-plichtigen varieert het uurtarief afhankelijk van het gevraagde coachingtraject. Er wordt maandelijks gefactureerd.

Indien meerdere individuele coachingstrajecten bij eenzelfde organisatie dienen verzorgd te worden, wordt in overleg een aangepaste prijsofferte opgemaakt.

Voor de werkzaamheden op het gebied van strategisch HRM, het opzetten van intervisie en trainingen gelden andere tarieven en wordt altijd in overleg een offerte opgesteld.

Indien gewerkt wordt op een door de cliënt gekozen locatie worden de verplaatsingskosten in rekening gebracht.

Ook hier geldt dat voor klanten waarvoor meerdere trajecten worden verzorgd een aparte offerte wordt opgesteld.

 

ARBEIDSBEMIDDELING EN OUTPLACEMENT

 

Afhankelijk van de opdracht en de specifieke eisen van de opdrachtgever zal er steeds een gepersonaliseerd programmavoorstel opgemaakt worden waar de prijsofferte integraal deel van zal uitmaken.

 

SOLLICITATIETRAINING

 

Hier geldt eveneens dat afhankelijk van de lengte van de sessies, de frequentie en de hoeveelheid er andere prijzen kunnen afgesproken worden. Afspraken inzake kosten en aantal gesprekken worden steeds schriftelijk vastgelegd. Er kunnen aparte kosten gerekend worden voor de gebruikelijke voorbereiding en het nawerk. Uiteraard worden deze voorafgaandelijk vastgelegd.

Sollicitatietraining kan volgende zaken inhouden:

  • Opstellen cv
  • Opstellen sollicitatiebrief
  • Advertenties ontrafelen
  • Sollicitatiegesprek voorbereiden
  • Do's en dont's
  • ...

De prijs varieert tussen € 25 en € 75 per uur afhankelijk van de soort en de inhoud van de sollicitatietrainingen de persoonlijke situatie van de cliënt (student, werkloos, e.d.). Er wordt verzocht tot onmiddellijke betaling na het consult.

Indien gewerkt wordt op een door de cliënt gekozen locatie worden de verplaatsingskosten in rekening gebracht.