U bevindt zich hier: Startpagina >> Coaching

COACHING & TRAINING CENTER

VISION, een HR-aanpak die gezien mag worden ! eye_visie2

Onze missie:


De consultants van VISION geloven dat door training en/of coaching iedereen een expert kan worden in zijn of haar vak of domein. Onze consultants zijn gedreven professionals die hun passie en ervaring willen doorgeven zodat u op professioneel vlak kunt groeien, betere resultaten kunt behalen en met succes uw doelstellingen kunt bereiken.

Praktijk- en resultaatgerichtheid staan hierbij centraal op drie niveaus:

  •  Het individu: verhogen van de kennis en persoonlijke vaardigheden van managers en hun medewerkers
  •  Het Team: verbeteren van de werking van afdelingen en teams
  •  De Organisatie: implementeren en ondersteunen van veranderingsprocessen
Mondelinge training en opleiding blijft tot op de dag van vandaag de meest efficiënte methode. De essentie van onze aanpak ligt in het persoonlijk contact tussen trainers/coaches en deelnemers. Actieve kennisoverdracht, interactie, confrontatie met andere deelnemers en individuele actieplannen staan centraal in onze aanpak. Om de training tot een succes te maken houdt VISION eraan een voorafgaande screening van de opleidingsvraag bij de deelnemers af te nemen.

We richten ons tot iedereen die actief is in het bedrijfsleven - van eenmanszaak tot multinational - die rechtstreeks in contact staat met klanten, relaties of partners.

De 3 unieke troeven van VISIONvisie1

Bewezen expertise
Onze workshops worden begeleid door experts die met beide voeten in de praktijk (hebben) (ge)staan.

Korte maar krachtige opleidingen
Tijd is kostbaar, zeker in de bedrijfswereld. De VISION opleidingen zijn derhalve kort en krachtig met als uniek kenmerk de modulaire complementariteit i.f.v. de specifieke wensen van uw bedrijf. VISION biedt diverse trainingen en workshops op maat, samengesteld uit de best-fitting modules voor uw bedrijf.

Praktijkgericht
Er wordt gewerkt vanuit de groepsdynamiek. Dat betekent: zo weinig mogelijk theorie en zo veel mogelijk praktijk of anders uitgedrukt – een no-nonsense approach met de nadruk op :


'Keep It Short and Simple'.


kiss