U bevindt zich hier: Startpagina >> Coaching en training >> Stress Coaching >> Coaching Relassage II

COACHING RELASSAGE II

 

Wens je geen gebruik te maken van de coaching begeleiding dan kunnen spanningen, ontstaan door stress, eveneens opgelost worden via ontspanning, tijd voor je zelf en massage.
De massagetechnieken door Laure Maus aangeleerd in Egypte (2012) hebben een zeer intense werking en werken in op het regulariserend vermogen van ons lichaam.

relassage2

Voor een behandeling van stressklachten zijn een reeks van elkaar opvolgende massagesessies nodig over een intense periode van 3 weken:
- Relassage sessie 1 (dag 1)- massage van 75 minuten (120 min incl. intakegesprek)
- Relassage sessie 2 (dag 6) - massage van 75 minuten
- Relassage sessie 3 (dag 12 à 14) - massage van 75 minuten
- Relassage sessie 4 (dag 19 à 21) - massage van 75 minuten

 

Hierna dient uw lichaam al duidelijke tekenen van verminderde spanning te tonen en moet jij al een meer ontspannen gevoel hebben. Op dit punt kunnen dan ook verder afspraken gemaakt worden voor frequente en duur van mogelijke vervolg behandelingen. Weet dat deze verandering in lichaamstonus ook enkele volkomen normale tijdelijke fysieke gevolgen kan hebben tijdens de eerste dagen van kuur w.o. een nog meer uitgesproken vermoeidheid, duizeligheid, misselijkheid, e.d. Dit alles omdat uw lichaam na deze kuur giften en afvalstoffen loslaat en wenst te verwijderen.

Bent u toch ongerust neem dan zeker contact op maar geef vooral niet op nu uw lichaam die inspanningen voor jou wil doen.

 

Tarieven:

 

COACHING RELASSAGE I € 85,- PER SESSIE
COACHING RELASSAGE II € 225,- VOOR DE 4 SESSIES
VERVOLGSESSIE À € 50,- PER SESSIE VAN 60'

 :
: