U bevindt zich hier: Startpagina >> Disclaimer

AANSPRAKELIJKHEID

 

ALGEMENE VOORWAARDEN


ALGEMENE FACTUURVOORWAARDEN
Behoudens andersluidende schriftelijke overeenkomst zijn alle handelingen, diensten en overeenkomsten van of met Rob Maus onderworpen aan onderstaande voorwaarden. De klant erkent deze voorwaarden te kennen en zonder voorbehoud te aanvaarden.

ANDERE BETALINGSVOORWAARDEN

Bij professionele fout is de aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval door de verzekeraar onder de beroepsaansprakelijkheid wordt uitbetaald. Onze facturen zijn contant betaalbaar te Brugge, zonder korting behoudens andersluidende overeenkomst met de klant. Bij niet-betaling op de vervaldag is van rechtswege en zonder voorafgaande ingebrekestelling een intrest verschuldigd aan 12% per maand. Bij een eerste herinneringsbrief worden €5,00 forfaitaire kosten aangerekend, bij een tweede brief bedragen deze kosten €15,00. Bij het uitblijven van betaling wordt een procedure gestart door een incassobureau of deurwaarder. Hiervoor wordt bijkomend een forfaitaire kost van €15,00 aangerekend. Daarenboven zal bij gehele of gedeeltelijke niet-betaling van de schuld op de vervaldag van rechtswege en zonder ingebrekestelling een forfaitaire vergoeding verschuldigd zijn van 10% op het factuurbedrag, met een minimum van 50 EUR per factuur. Bij gebrek aan bezwaar wordt de factuur geacht te zijn aanvaard. Voor alle geschillen zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Brugge bevoegd.


DEZE WEBSITE

 

COPYRIGHT
De geschreven inhoud en de grafische elementen en huisstijl zijn eigendom van Rob Maus/Vision. Deze site heeft als doel informatie te verstrekken via het WWW en is niet bedoeld voor reproductie; op welke manier dan ook. Voel je wel zo vrij links of koppelingen te plaatsen naar onze site.

INFORMATIE & VERANTWOORDELIJKHEID
We pogen de informatie op deze site zo correct en accuraat mogelijk te houden. Houd er rekening mee dat de gepubliceerde inhoud tijdens de opstartfase van de site onder voorbehoud is. Vision wil waarschuwen dat de mogelijkheid bestaat dat de gepubliceerde en geschreven inhoud van de site niet in se en op elk moment compleet, updated of precies is. We zijn niet verantwoordelijk voor errata van de webmaster.

LINKS EN VERWIJZINGEN
Vision verwijst naar andere sites via koppelingen/links. Deze links hebben als enige bedoeling de bezoeker op weg te zetten naar mogelijke verdere info. Vision is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze gelinkte sites, noch gaan we automatisch akkoord met de inhoud van de daar gepubliceerde teksten/beelden.

UW GEGEVENS

Op één enkele pagina vragen we gegevens in te voeren. Dit is op de contactpagina (het formulier). Deze gegevens worden enkel en alleen gebruikt door ons om terug contact op te nemen. We behandelen ze strikt vertrouwelijk.

GEBRUIK VAN BEELDEN EN FOTO'S

Deze website maakt gebruik van eigen aangemaakte beelden en beelden die we via zoekrobots op het internet vonden. Al deze beelden leken ons niet gecopyright en zeker vrij te gebruiken. Indien je de eigenaar of schepper van één van deze beelden zou zijn, en niet wil dat ze hier verschijnen, wil dan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. zodat we het respectievelijke beeld kunnen verwijderen.