U bevindt zich hier: Startpagina >> Jouw Coach

 

JOUW COACH

Rob Maus is werkzaam als life- & businesscoach & consultant in diverse HR-domeinen.

Vanuit zijn professionele praktijkervaring binnen een psychotherapeutische setting en zijn jarenlange ervaring als gerontoloog en general manager binnen de gezondheidszorg wordt hij als personal en mental coach gevraagd door zowel particulieren, politici, sport- en mediapersonaliteiten evenals door bedrijven en ondernemingen en hun managers voor life-, image-, presenting- en attitude coaching of als sparringpartner voor managers.

Daarnaast fungeert hij als consultant in diverse HR-domeinen: outplacement, loopbaanbegeleiding, coaching, training in communicatie-vaardigheden, selectie en competentie-management.

 

rob maus

 

 

 

 

 

 

Rob Maus is door ‘Oxford Psychologists Press Ltd.’ gecertificeerd als een ‘qualified user of MBTI’ en cliënten omschrijven hem als een begeesterende, communicatieve en dynamische people-coach, resultaatgericht, dynamisch en inspirerend.

Naast uiteenlopende trainingen op het gebied van zelfontwikkeling vormen zijn eigen levenservaring en continue ontwikkeling de grondslag van zijn werk.

Hij werkt steeds op maat door rekening te houden met de specifieke kenmerken van de cliënt of het bedrijf en het verwerken van de individuele verwachtingen van de deelnemers.

Hij helpt graag mensen en organisaties een stap verder te komen. Complexe vraagstukken trekken hem aan en hij weet die op een rationele manier te vereenvoudigen tot een heldere en hanteerbare uitdaging.

Via gesprek, soms indringend en confronterend, help hij als coach bij het bereiken van je vooropgestelde doelen. Een geslaagde coaching leidt zo tot een anders en beter denken, voelen en doen.

Als lifecoach is hij voorstander van het sober vakmanschap - keep it simple - en houdt hij van een duidelijke visie met authenticiteit maar met oog voor detail en stijl.

Als coach in het begeleiden van personen gaat hij steeds uit van de eigen mogelijkheden van die personen. Bij het bemiddelen gebruikt hij dezelfde methodiek, wat een meerwaarde is voor de bemiddeling. Als bemiddelaar wil hij proberen, ook uit deze moeilijke situatie van conflict, een resultaat te vinden waarbij alle partijen het gevoel krijgen erbij te winnen.

 

Als personal coach laat hij jou op een resultaatgerichte manier in beweging komen door je inzicht te geven in je eigen mogelijkheden, ambities en drijfveren, maar ook in je beperkingen en andere remmingen.

Voor bedrijven en werkgevers is het interessant om weten dat Vision, het bureau op naam van Rob Maus, eveneens erkend is als bureau voor private arbeidsbemiddeling, met inbegrip van outplacementactiviteiten in het Vlaamse Gewest (erkenningnummer VG.1333/BO). Hierdoor kan hij instaan voor:

  • selectie, exectuvie search en outplacementactiviteiten.
  •